Blogu rupe

Cica echipa de olimpiadele comunicarii din care fac parte are blog!
Las ca nu ma face blogu’ pa mine. Blogu, ca mijloc de comunicare, te poate schimba pe tine ca individ: ajungi intr-un punct in care nu mai scrii tu in blog, blogul scrie in tine*.
Nu stiu din ce categorie face parte postu’ asta. Votati voi pe 19 mai**.

*evident, ca orice afirmatie indrazneata, are multe puncte slabe si complet neverificate, foarte usor atacabile. Ea (afirmatia) se refera in principal la bloggari amatori, d’astia ca mine. Era sa cad (sau am cazut!) in tentatia de a scrie pe blog doar de dragul graficelor din google analytics.

**dap, reclama mascata, sau manipulare.

Advertisements

5 thoughts on “Blogu rupe

 1. blogosfera e un fel de hi5 in acest moment, un pic mai elevat ce-i drept, dar ramane totusi o forma de socializare netuala pentru cei multi care nu au nimic de spus dar vor sa se dea mari ca au blog. era la un moment dat o moda sa ai tracker de torrente, inainte era hub de dc, acum blog. dar uita-te la mine 😀 eu am ceva de spus, eu prezint, eu aduc la cunostiinta. me rulez

 2. Abtine-te de la generalizari – sunt 71 de milioane de bloguri in momentul de fata in lume, si tu nu ai cum sa le stii pe toate, nu ai cum sa faci aprecieri a ceea ce este “blogosfera”. Comparatia cu hi5 este pe putin negandita.

  Iar in legatura cu blogul tau – ai foarte de multe de zis despre munca altora, dar mai nimic despre a ta. Interesant.

 3. oh, vai. vorbeam de blogosfera din romania. uita-te la toate bloguletele cu glumite si alte tampenii, toate jurnalele de fete virgine care fac deliciul baieteilor care tocmai au trecut de pubertate. nu inteleg ce te ataci asa, nu m-am luat de tine. deja esti a nspea persoana cu care ma iau in gura pe ziua de azi total aiurea si chiar nu mai am chef. nu ma bazez numai pe munca celorlati, am postat si eu de ale mele si au fost destul de apreciate. vreau sa informez si nu-mi asum munca altora pe nedrept

 4. Uau, uau cata zarva la mine-n ograda 🙂
  Dap, bloaga are un important rol social in unele cazuri, de unde a zis si dragos ce a zis – i second that opinion.
  Si Alex are dreptate, din 71*10^6 bloguri ceva ceva tot tre’ sa fie, si chiar e. O sa adaug linkuri in dreapta cu ce citesc, promit 🙂

  Dar nu imi place termenul de blogosfera. Poate mai curand blogocub? sau blogododecaedru blogoicosaedru blogoprisma blogoovoid haha sunt obosit scuzati iesirea da’mi place faza cu blogocubu asa ca nu cenzurez

 5. mai baietel, lasa-ti frustrarile acasa si termina cu prostiile.
  nu sunt modest si sunt plin de mine uneori, si? asa am fost dintotdeauna si cei din jurul meu m-au luat de bun. “dar uita-te la mine 😀 eu am ceva de spus, eu prezint, eu aduc la cunostiinta. me rulez” a fost un fel de auto-ironie dar vad ca nu prinde. imi dau cu parerea e adevarat si care e problema ta aici? cu ce te-am atacat eu pe tine? cu comparatia aia de 3 lei? ti-am explicat foarte bine despre ce vorbeam si chiar nu am rabdare sa ma repet.
  nu cred ca asta e un motiv sa te iei de munca mea pentru ca intr-adevar e munca, imi mananc din putinul timp liber pe care il am ore pe blog-uri si site-uri de arhitectura si aduc cele mai noi vesti intotdeauna sau mai nou desenez chestiuni pe care le mai si postez.
  prefer sa dau un rating pentru ca asta mi se pare ca-mi exprima cel mai bine sentimentele daca le pot zice asa vizavi de acel lucru postat.
  primesc feedback-uri foarte bune de la persoane care nu au nici o legatura cu arhitectura si design-ul si sunt incantati ca vad asa ceva pe blog-ul meu. so, scopul meu nobil a fost atins.
  [Ignore]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s