About

Bio

Dimitrie Stefanescu is in his first year of master studies at the Hyperbody department of the TU Delft Faculty of Architecture. Enjoys coding and gin&tonic during summer.

His interests lie mainly in the blurry area of architecture and code/scripting. He feels that most current cad programs, and, even worse, the way they are thaught to students are a severe contributing factor in the developement of current architectural monotony. Though programming languages offered by today’s top modelling programs often lure users into formal paradigms based on the ever-dominant metaphor, he is sure that the architectural trend of today will evolve into much more complex systems of input-output which, eventually, will deliver less-alienated products…

Also, if you feel like giving him a job, please don’t hesitate. He can happily provide an up-to-date resume and a portfolio (pdf version).

He can also teach some scripting (RhinoScript, Grasshopper, Processing) if you feel like having a workshop.

He knows mailto. Recently you can also follow him on twitter or identi.ca.

Contact:

email: didi [at] improved [dot] ro

mobile: +31 619 812 287

Zusterlaan 180B, 2611MP Delft, The Netherlands

Featured on/scripts used by:

14 thoughts on “About

  1. Salut! Foarte tari proiectele! Nu-mi vine sa cred ca exista oameni preocupati de scripting la Mincu si care mai si reusesc sa faca proiecte cu el. Felicitari! M-am apucat relativ recent de scripting si se pare ca am ce invata de aici.

  2. Salut, dupa mult cascat gura la proiectele tale, mi-am facut curaj si am incercat si eu 😀 , probabil o sa ti-se para primitiv, dar este prima mea incercare. Nice job ! and thank you for keeping it open source!

  3. Astazi am dat peste blogul tau si am ramas cu gura cascata. Mad skillz.

    Eu abia in vacanta asta m-am apucat sa invat cum e cu Lacusta Rinocerului, si incetisor se deschide un intreg nou domeniu in chestia asta.

    Blogul tau m-a facut sa imi aduc aminte de glumele alea de cursuri CAD din scoala, si sa ma intreb de ce nu se preda asa ceva – din nou. Probabil mai avem ani buni pana sa isi dea cineva seama in facultate ca nu merge la nesfarsit abordarea schizofrenica autocad pentru planuri si piese grafice care nu se pupa intre ele, si un 3d aproximativ in Max, urmat de fardarea cu bidineaua in Ps.

    Defapt, e si o intrebare undeva pe aici – here it is: Ai reusit pana la urma sa bridge the gap inspre a le produce pe bune? Cu Revit ca follow-up ai incercat? Din cate imi dau eu seama, ce-ti serveste la sfarsit scriptingul e in general watertight si in regula, dar e folosibil mai departe, ai gasit moduri de a ajunge cu el in alt loc decat la atelierul de machete?

    Ca pentru mine, aici e cave-at-ul. Daca vrei, comunicam, scrie-mi pe mail.

  4. buna dimitrie, ma intrebam daca ai ceva sugestii in ceea ce priveste aplicarea diagramei 3d Voronoi intr-un proiect de arhitectura. Caut si eu sa vad cum as putea realiza pe baza acestei diagrame un intreg concept de cladire. Sunt foarte atras de ideea de porosity space, si sunt interesat in a face un studiu folosind 3d voronoi.
    cheers
    p.s
    poate e mai ok sa imi scrii pe mail

  5. We spend In – Motion significantly less than $85 a month to host our web.
    Using Word – Press can be a great benefit to your online assets and
    will springboard your sites to new heights. most of your friends or colleagues might have an idea about such companies and
    thus provide useful information.

Leave a comment